CompaanCompaan is een sociale onderneming met actieterrein Oost-Vlaanderen en telt ruim 130 medewerkers. Ze activeren en integreren al meer dan 30 jaar mensen met onderbenutte talenten op de arbeidsmarkt. Dit doen ze samen met bedrijven en beleidsvoerders op een duurzame manier. Zo willen we bijdragen tot de verduurzaming van de economie.

Compaan bestaat uit een biobakkerij, traiteur, schoonmaak en atelier in hout, metaal en natuursteen.

"Compaan telt om en bij de 50 medewerkers die elders moeilijker aan de slag kunnen. We zijn  actief als maatwerkbedrijf – voorheen ‘sociale werkplaats’ – wat betekent dat we werk op maat bieden aan medewerkers  met extra ondersteuningsnood.
Jongeren en werkzoekenden bieden we ook werkervaringskansen binnen Compaan als dit past bij hun jobdoelwit: Compaan-consulenten werken altijd op maat van de werkzoekende die ze begeleiden. Dagelijks staan ze in contact met heel uiteenlopende soorten bedrijven."

Bij Boerkoos vind je op dinsdag brood van Compaan: heerlijk bio-(desem)brood. Desembrood bakken vraagt om kennis, liefde en tijd. Net omwille van die kwaliteiten ontwikkelde Compaan hierin een ruim assortiment. Tevens is het bedrijf bewust van de impact van onze voedselkeuzes op de planeet en op onze gezondheid: daarom kiezen ze zo veel mogelijk voor biologische en veganistische ingrediënten.

Daarnaast vind je ook de overheerlijke pizza's, stoofvlees, vol-au-vent en lasagnes van hun sociale traiteur in onze winkel terug. De ingrediënten zijn afkomstig van lokale producten!

 

Locatie: Gent

Afstand van het atelier tot de winkel: 36,3 km

 Contactgegevens
boerkoos
info@boerkoos.be

Klik hier om alle producten van Compaan in de webshop te bekijken


Compaan

Compaan

Enkele producten


< Terug naar het overzicht van onze producenten