BonbonheurHet begon in 1972 met het produceren van de eerste 'Confiserie-2000-snoepjes'. Vandaag is de onderneming uitgegroeid tot een modern middelgroot familiebedrijf waar snoepjes worden geproduceerd voor binnen- en buitenland.

De eerste stappen die gezet werden in de jaren '70 was het maken van likeurflesjes, chocoladefiguren en gommetjes.
De vraag naar zure en zoete gommetjes met diverse vormen en smaken nam echter zo snel toe dat het maken van deze snoepjes meer en meer de bovenhand kreeg. Ze besloten zich dan ook toe te spitsen op dit marktsegment. Zo werd Confiserie 2000 vooral een snoepjesproducent. Maar de troef van ons bedrijf zijn de artisanale pâte fruits.
Het is dé specialiteit die tot op de dag van vandaag nog steeds ambachtelijk wordt gemaakt op basis van vruchtenpulp. Dit product kent elk jaar een stijgend succes en kunt u enkel vinden in delicatessezaken of de betere bakkerijwinkels.
Om aan de stijgende vraag te voldoen werden er grotere werkruimten gebouwd voor grondstoffen, afgewerkte producten en burelen. Bij deze uitbreiding werden er ook nieuwe machines aangekocht zodat ze nu optimaal op grote schaal kunnen produceren voor binnen- en buitenland.

 

Locatie: Evergem

Afstand tot aan de Boerkooswinkel: 42,9 kmContactgegevens
Boerkoos
info@boerkoos.be

Klik hier om alle producten van Bonbonheur in de webshop te bekijken


Bonbonheur

Bonbonheur

< Terug naar het overzicht van onze producenten