Heidi's hoeve eierenHeidi is een pionier in dierenwelzijn, want reeds meer dan 20 jaar is ze gespecialiseerd in vrije uitloop-eitjes voor de korte keten. En voor Boerkoos geen andere eieren dan vrije uitloop of bio, deze bevatten 30% meer vitamine D door het zonlicht, wetenschappelijk aangetoond, en zijn dé garantie voor een gezonde, kloeke leghen.

Heidi’s dames, zoals ze ze zelf noemt, lopen vrij in de geacclimatiseerde stal en mogen vanaf 10u 's morgens tot zonsondergang buiten. Eerst wat eten en drinken, een plaatsje zoeken om rustig hun eitje te leggen en daarna even de vleugels spreiden in het groene gras van de aanpalende weide. Ze gaan en staan waar ze willen en kunnen volop kip zijn:  kakelen, scharrelen, een stofbad nemen, rondfladderen, … En zo geven deze blije kippen als vanzelf elke dag een eitje. Eentje met een oranje dooier en met een stevig eiwit. Ze krijgen bovendien 100% plantaardige voeding en zijn volledig antibiotica-vrij. 

Door de strenge voedselwetgeving mag in de winkel niet zomaar elk ei van bij de boer verkocht worden. Dankzij de charmante Heidi Popelier van Heidi’s Hoeve-eieren, kunnen wij je toch een 100 % diervriendelijk, milieuvriendelijk, kwalitatief en transparant dagelijks eitje aanbieden.
Want Heidi, die doet op haar hoeve alles zelf. Het sorteren van de eieren gebeurt rechtstreeks vanuit de stallen. Dit levert kwaliteit- en tijdswinst op. Elk ei wordt op het bedrijf geprint met rode voedselveilige inkt voor traceerbaarheid. De eieren worden gelegd, verpakt én geleverd vanuit dezelfde locatie. Geen enkele voedselkilometer in heel dit proces!

Locatie: Pittem

Afstand tot Boerkoos-winkel: 36,9 kmContactgegevens
boerkoos
info@boerkoos.be

Klik hier om alle producten van Heidi's hoeve eieren in de webshop te bekijken


Heidi's hoeve eieren

Heidi's hoeve eieren

< Terug naar het overzicht van onze producenten