De VierhoekhoeveHet getal ‘vier’ speelt een cruciale rol in het bedrijf van de familie Taelman. 
De naam van deze boerderij stamt af van de ligging op een gemeenschappelijk punt tussen vier gemeenten. In Landskouter werken de bijen die heerlijke honing schenken. In Gontrode verblijven de kinderen die hun hart verliezen. op de kinderboerderij. In Gijzenzele slapen de koeien die ons ’s morgens voorzien van melk en in Melle liggen de silo’s met dierenvoeder.

Al vier generaties doet de familie aan grondgebonden familiale landbouw. Produceren van kwaliteitsvolle boerderijproducten en het organiseren van boerderijklassen was het logische gevolg. Het is hun missie de landbouw dichter bij de mensen te brengen.

De vier levenselementen zon, water, aarde en lucht zijn van fundamenteel belang voor de dieren, planten en mensen op de boerderij. Dankbaarheid voor de 4 levenselementen.
"Wij dragen zorg voor de schepping en maken mensen bewust van welke rijkdom we dagelijks gratis krijgen. Het is goed leven waar deze 4 in harmonie zijn."

In de kazen van de Vierhoekhoeve proef je de liefde voor het ambacht, maar vooral de volle smaak van verse niet behandelde melk van weidekoeien. Met de dagverse melk van de koeien wordt ’s morgens de kaastobbe gevuld en tegen de middag ligt de kaas al onder de pers te rusten. Tijdens de wekenlange rijpingsperiode nemen ze dagelijks uw kazen in de hand.
Dit geduld moet u proeven!


Locatie: Oosterzele

Afstand tot de winkel: 28,5 km

 

Foto © Sijs OvaereContactgegevens
boerkoos
info@boerkoos.be


De Vierhoekhoeve

De Vierhoekhoeve

Waar kan je producten van De Vierhoekhoeve bestellen?


Afhalen

Boerkoos

België


- vrijdag 29 oktober 15:00-19:00