Brouwerij SlaapmutskeWie zijn Dany en Marleen van Brouwerij 't Slaapmutske?

* Dany De Smet: 50-jarige brouwerij-ingenieur en bierliefhebber afkomstig uit Gijzenzele (geboren te Wetteren), nu wonende te Melle. Afgestudeerd in 1992 aan de Hogeschool te Gent. Enkele jaren gewerkt in brouwerij Huyghe uit Melle als kwaliteits-verantwoordelijke en sindsdien werkend als hygiënespecialist in de brouwerijsector. Sinds 1995 ook verbonden aan de Hogeschool Gent (Onderwijs voor Sociale Promotie) voor het lesgeven aan studenten en amateurbrouwers (Brouwerijtechnologie, kwaliteitscontrole brouwerij). Thuis/amateurbrouwer sinds 1992. Stond ook mee aan de basis van de oprichting van de lokale bierliefhebbers-vereniging BLES uit Zottegem.

* Marleen Vercaigne: 50-jarige bierliefhebster afkomstig uit Ronse nu wonende te Melle. Heeft de ‘biermicrobe’ overgenomen van haar man en helpt bij de thuisbrouwsels sinds 1992.  

Sinds 1992 werden ‘in de keuken’ verschillende proefbrouwsels gemaakt in zeer kleine hoeveelheden (ongeveer 50 l per brouwsel). Dit gebeurde door Dany en Marleen samen met een ex-collega van Dany: Patrick Scheirlinck (momenteel werkzaam als brouwer bij brouwerij Huyghe in Melle). Sindsdien is hun gamma alleen maar uitgebreid.

Ontdek hun diverse soorten bier bij Boerkoos!

 

Locatie: Melle

Afstand tot de winkel: 32 kmContactgegevens
Boerkoos
info@boerkoos.be

Klik hier om alle producten van Brouwerij Slaapmutske in de webshop te bekijken


Brouwerij Slaapmutske

Brouwerij Slaapmutske

Enkele producten


< Terug naar het overzicht van onze producenten