La LavandeHerboriste Anneleen Roeland uit Brakel kreeg de liefde voor en de kennis van de helende krachten van kruiden mee van haar vader. Ook hij was herborist en samen trokken ze de natuur in op zoek naar alle kruidenkracht van onze streek.

Vandaag heeft Anneleen van haar passie haar beroep kunnen maken. In haar kruidenzaak La Lavande kan je terecht voor helende kruidentherapieën, anti-stressmassage of reiki. Daarnaast begeleidt Anneleen volwassenen en kinderen die hoogsensitief zijn zodat ook zij zich goed in hun vel voelen.

Alle passie en liefde brengt Anneleen samen in haar thee- en kruideninfusies. Ze maakt er ook een zaak van haar kruiden zo lokaal mogelijk te selecteren, uit Zwevegem om precies te zijn, toch ook maar amper 20 km van de winkel.

Meer dan 20 smaken en zorgvuldig samengestelde combinaties biedt La Lavande aan. Een quasi even ruim aanbod zal bij Boerkoos beschikbaar zijn (witte, groene en zwarte thee, kamille, salie, munt, gember, earl grey, lindebloesem, rooibos en diverse fruit en bloemeninfusies doeltreffend bij spijsvertering, relaxatie of een goed gevoel).

 

Locatie: Brakel

Afstand van La Lavande tot de Boerkooswinkel: 14 kmContactgegevens
Boerkoos
info@boerkoos.be

Klik hier om alle producten van La Lavande in de webshop te bekijken


La Lavande

La Lavande

< Terug naar het overzicht van onze producenten