De Drie WilgenDe Drie Wilgen, ontstond in de jaren 80 en heeft ondertussen een jarenlange traditie uitgebouwd. 

"We zijn gespecialiseerd in de productie en distributie van biologische sappen en andere ecologische dranken. Daarnaast produceren en verkopen we ook appelpuree en krieken op sap en een aantal siropen zoals appelstroop en appel-perenstroop. Ook siroop om drank aan te lengen zit in ons assortiment met als grootste succesproduct onze heerlijke vlierbloesemsiroop."

Jan Sap

Bezieler en oprichter van De Drie Wilgen is Jan Hellemans. Jan maakt en verkoopt al appelsap van toen hij nog een kleine jongen was. De appels uit de boomgaard van zijn grootvader verkocht hij door een bordje aan de straat te zetten. Van de overschotten maakte hij in de garage van zijn ouders appelsap. Omdat hij reeds zijn hele leven appelsap maakt, kreeg hij in de loop der jaren de passende bijnaam Jan Sap. De meeste mensen kennen hem onder deze bijnaam eerder dan onder zijn echte naam.

De Drie Wilgen kiezen dan ook bewust voor lokaal fruit. De appels en peren zijn bijna uitsluitend afkomstig van Belgische en Zuid-Nederlandse telers.

"We werken ook graag met oude rassen. Appels afkomstig van hoogstamfruitbomen geven een unieke friszure toets aan ons appelsap."

Locatie: Nijlen (Antwerpen)

Afstand tot aan de Boerkooswinkel: 96,7 kmContactgegevens
Boerkoos BV
info@boerkoos.be

Klik hier om alle producten van De Drie Wilgen in de webshop te bekijken


De Drie Wilgen

De Drie Wilgen

< Terug naar het overzicht van onze producenten