Pan do marConservas Antonio Pérez Lafuente is een familiebedrijf dat zich sinds het begin van de vorige eeuw toelegt op de productie van ingeblikte visproducten. De fabriek is gevestigd in Vilanova de Arousa, Spanje, een kustplaatsje in het noordwesten van het Iberisch schiereiland.

‘Pan do Mar’ (‘Brood van de zee’), de naam waarmee ze hun producten presenteren, weerspiegelt hun geschiedenis en werkfilosofie, met als basis de exploitatie van mariene hulpbronnen op een duurzame en respectvolle manier, en daarbij de traditie in ere houdend.

“In Conservas Antonio Pérez lafuente voelen we ons erfgenamen van een lange traditie van fabrikanten van ingeblikte zeevruchten. We willen trots blijven op de verwerkingsmethoden en de behandeling van de vis die zijn overgedragen via onze voorouders, zonder daarbij af te zien van technische vooruitgang inzake controle en voedselveiligheid.

Onze basisproducten voor de producten van "Pan Do Mar":

  • Ambachtelijke productie: alle vis wordt gekookt, met de hand schoongemaakt en verpakt in onze fabriek volgens de traditionele recepten van de lokale keuken.
     
  • Duurzame visserij: alle vis die in de fabriek wordt verwerkt, is afkomstig van visserijen die als duurzaam zijn geregistreerd, en wordt gevangen met traditionele visserijmethoden volgens de criteria die zijn goedgekeurd door de FAO en natuurbeschermingsorganisaties op basis van het gebruik van selectieve en gecontroleerde visserijmethoden. Er wordt gevist met kustboten waarbij gebruik wordt gemaakt van de diepgewortelde kennis familietradities en onze lokale gemeenschappen.
  • Biologische ingrediënten: de visie van behoud van de natuurlijke omgeving wordt ook toegepast voor de selectie van de ingrediënten die onze verwerkte vis en zeevruchten begeleiden. Olijfolie, groenten, kruiden en azijn voor de sauzen, zijn allemaal afkomstig van de gecertificeerde biologische en biodynamische landbouw.

Onze overtuiging is respect:

  • Respect voor het milieu, omdat we geloven dat we onze kinderen een wereld moeten nalaten die even rijk en gevarieerd is als we die hebben gekregen.
  • Respect voor het werk van onze medewerkers en partners.
  • Respect voor onze klanten die de beste kwaliteit verdienen.”

 

Herkomst: Spanje

 Contactgegevens
Boerkoos
info@boerkoos.be

Klik hier om alle producten van Pan do mar in de webshop te bekijken


Pan do mar

Pan do mar

< Terug naar het overzicht van onze producenten