Mad LabCyril heeft zoveel levens gehad als hij originele koekjes in zijn atelier maakt. Een weg vol uitdagingen en ontmoetingen, die begint na het verlies van zijn baan als mijngeoloog in Australië. Na deze gebeurtenis schrijft zich in aan de Academie van Parijs, afdeling patisserie, dit door zijn passie voor smaak en zijn smaak voor passie. Pas afgestudeerd, blijft hij het vak leren bij verschillende Parijse patissiers. Dan grijpt hij zijn kans om in Brussel te komen werken. Vele mooie ontmoetingen in verschillende patisserie zaken volgen.
Begin 2015 experimenteert hij, gedreven door passie en met een bepaalde visie op voedsel, met hoogwaardige ruwe grondstoffen om originele associaties te creëren waarin een sterke aanwezigheid van aromaten en texturen te vinden is. Dit gaat van knapperige en zanderige melanges, tot kruidige en ronde smaken.

Het toeval wilt, dat hij het pad kruist van David die een grote passie heeft voor gezond eten en direct verleid wordt door de innovatieve aanpak van Cyril en zijn ervaring in de Belgische bio industrie graag in een Belgische onderneming wilt inbrengen. Samen zijn ze het eens over de filosofie van MAD LAB die erin bestaat eenvoudige en hoogwaardige grondstoffen te gebruiken, zich te engageren voor de circulaire economie, kortom, de gezonde waarden. Elk is om beurt MAD of het LAB, in een heerlijke wervelwind van gekke avonturen en bewustgemaakte keuzes.Contactgegevens
ilse
info@boerkoos.be

Klik hier om alle producten van Mad Lab in de webshop te bekijken


Mad Lab


< Terug naar het overzicht van onze producenten