BioninaBIONINA is een gamma van biologische limonades bereid met heerlijk vruchtensap en natuurlijk sprankelend water. Het kleuren- en smakenpalet is prachtig en vaak verrassend, zoals citroen (de klassieker), bloedsinaasappel (toch net dat ietsje anders), roze pompelmoes (heerlijk authentiek), granaatappel en veenbessen (een beetje zurig en wat zoet).

Naast de hoge eisen op het vlak van smaak en kwaliteit, is het volledige gamma BIONINA gemaakt van natuurlijke, biologische ingrediënten en volledig vrij van kleurstoffen en bewaarmiddelen.

 

Bionina is één van de merken van TAO.

In een wereld in verandering profileert TAO zich als een toonaangevende vernieuwer op het vlak van verfrissende dranken. TAO gebruikt 100% natuurlijke ingrediënten en heeft een transparante filosofie: heerlijke, intens verfrissende dranken en een trendy en aantrekkelijke uitstraling gaan perfect samen met respect voor ons lichaam, onze geest en onze planeet. TAO vond inspiratie bij een ruimdenkende generatie die belang hecht aan authenticiteit en spontaniteit. Met zijn unieke smaken en doordachte, vernieuwende filosofie geeft TAO een heel nieuwe betekenis aan ‘verfrissing’.

"Weer één worden met de natuur en met de planten, authentieker gaan leven: daar gaan we voor. Maar we willen ook plezier beleven en grenzen verleggen. Frisdranken vol suiker en chemische bestanddelen passen hier duidelijk niet bij. Want onze dorst lessen kan ook op een heel andere manier."

TAO haalt zijn unieke ingrediënten recht uit de natuur: fruit- en plantenextracten boordevol goede eigenschappen. En uiteraard  geen bewaarmiddelen of kleurstoffen. Wie kiest voor TAO Family, kiest voor de beste weldaden voor lichaam en geest, met respect voor onze planeet. Producten van TAO Family zijn een bron van vitamines en antioxidanten, en onderscheiden zich door een uitgesproken karakter en bijzondere, exclusieve aroma’s. Zo gaan je welzijn en intens genieten hand in hand.

Last but not least: TAO is afkomstig uit ons eigen landje. Lekker, gezond en Belgisch! Dankzij bijzonder zuivere ingrediënten, in combinatie met de hoge hygiëne van de verpakkingsketen en een aangepast thermisch proces, behouden de TAO-dranken hun smaak en goede eigenschappen tot aan de uiterste houdbaarheidsdatum, en dat zonder enige toevoeging van bewaarmiddelen.

 

Locatie: Ternat

Afstand tot de winkel: 48 km

 

 

testContactgegevens
Boerkoos
info@boerkoos.be

Klik hier om alle producten van Bionina in de webshop te bekijken


Bionina

Bionina

< Terug naar het overzicht van onze producenten