fromagerie du gros chêneDaniel Cloots is al 35 jaar gepassioneerd door kaas. Toen hij begon, fokte Daniel zelf geiten en sinds 1989 wijdt hij zich volledig aan de kaasproductie. Met zijn 5 teamleden verzamelt Daniel geiten-, schapen- en koemelk van boerderijen in de regio om vervolgens op ambachtelijke wijze meer dan 30 verschillende kazen te produceren.
Als kaasmakerij du gros chene  zo succesvol is, is dat niet toevallig, maar het is te danken aan de waarden die Daniel en zijn vrouw Michèle elke dag in hun werk overbrengen. Deze waarden zijn die van kwaliteit, maar ook van respect en welzijn van zowel de werknemer als de consument. Door de melk van naburige boerderijen te oogsten, bewijst de gros chene  kaasmakerij eens te meer dat de menselijke maat een primordiale plaats inneemt in haar activiteit.
In de herfst van 2012 besloten Daniel en Michèle om uit te breiden om hun klanten beter tevreden te stellen. Deze transformaties worden uiteraard uitgevoerd met respect voor het milieu, door de combinatie van technologie en natuurlijk altijd ambachtelijke praktijken.


Contactgegevens
roxanne
info@boerkoos.be

Klik hier om alle producten van fromagerie du gros chêne in de webshop te bekijken


fromagerie du gros chêne

fromagerie du gros chêne

< Terug naar het overzicht van onze producenten