RoomerDit is Jeroen. Al zijn hele leven geboeid door wat groeit, bloeit en stoeit. Vanaf zijn tienerjaren experimenteerde hij volop met natuurlijke brouwsels. Mémé Maria stelde graag haar huis en tuin ter beschikking als vrijplaats voor nieuwe drankjes. Zij deelde ook haar vlierbloesemlimonaderecept dat aan de basis ligt van RoomeR, een natuurlijk en (h)eerlijk aperitief op basis van vlierbloesem.

Sinds 2004 wordt RoomeR gebrouwen en gebotteld in de RoomeRfabriek. Dit op een eigenwijze manier met respect voor de natuur. RoomeR draait met, door en voor mensen. Jeroen en zijn team streven ernaar een ambachtelijk product van topkwaliteit af te leveren.

Jeroen.jpg

RoomeR is een (h)eerlijk aperitief op basis van vlierbloesem en een mix van geheime kruiden. RoomeR is lichtzoet en geeft je een weldadige explosie van bloesemaroma’s in je mond. Je smaakpapillen worden geprikkeld en de vermouth-tonen zorgen voor een droge en volle afdronk.

RoomeR kiest bewust voor duurzame vormen van economisch handelen. RoomeR investeert in mensen. Bottelen gebeurt in samenwerking met Ryhove, een beschutte werkplaats. Ze kiezen dus resoluut voor diversiteit, maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en een participatieve bedrijfscultuur.

RoomeR is ook puur natuur: geen bewaarmiddelen noch smaak- of kleurstoffen. De teelt van de grondstoffen en de artisanale productiewijze verlenen RoomeR zijn eerlijke en gezonde karakter. Via ecologische verpakking en transport proberen ze bedrijf zo respectvol mogelijk om te gaan met het milieu.

RoomeR wordt ambachtelijk en met zorg voor kwaliteit gemaakt. Het frisse ‘drankje met de zwevende bloemetjes’ is het resultaat van meer dan vijftien jaar experimenteren. RoomeR gaat voor het kleinste detail: de bloemetjes worden met een pincet aan elke fles toegevoegd. De FOD economie erkent RoomeR als ambachtsman.

Een tweede product erbij: vlieRonade

Met vlieRonade keert Jeroen terug naar waar het ooit begon. Een natuurlijke vlierbloesemlimonade met enkel de beste ingrediënten. Het maakt de cirkel rond en voelt als een logisch vervolg in de lijn van natuurlijke brouwsels. Een florale premium soft drink. Een lekkere en verfrissende limo met vlier in de hoofdrol.
Want de vlier heeft Jeroen zijn hart gestolen. Deze eigengereide struik met bloesem en bessen blijft voor eindeloze smaakcombinaties zorgen.

De vlier zorgt voor eindeloos plezier!

 

Locatie: Gent

Afstand tot de winkel: 32 kmContactgegevens
Boerkoos
info@boerkoos.be
Boerkoos BV

Klik hier om alle producten van Roomer in de webshop te bekijken


Roomer

Roomer

Enkele producten


< Terug naar het overzicht van onze producenten