TurtleWij en onze producentenpartners zetten zich in om onze ingredienten op een eerlijke en verstandige manier in te kopen.

NABIJHEID Grondstoffen worden aangekocht in sectoren dicht bij de productiesite. In Europa zijn we grote graanproducenten, het zou echt dwaas zijn om op zoek te gaan naar meer!​

EERLIJK Onze grondstoffen worden ingekocht volgens hoge sociale normen, zoals vastgelegd in de specificaties van BSCI (Business Social Compliance Initiative), SA8000 (Social Accountability) en ILO (International Labour Organization). Dit om een ​​eerlijke en duurzame samenwerking met onze partners te  

Een echt gezond dieet

NIET-VERWERKTE Haver is compleet en eenvoudig "afgeplat" om vlokken te maken. De zaden zijn hetzelfde als wanneer de plant en de vruchten net gedroogd zijn. In onze pappen vind je niet veel anders dan goede pure chocolade.

 

GEEN TOEGEVOEGDE SUIKERS betekent geen honing, geen kokosbloesemnectar of wat dan ook siroop. Omdat er geen geraffineerde suikers zijn, hebben we natuurlijke zoetstoffen gebruikt, zoals ruwe rietsuiker of agavesiroop.

 

100% NATUURLIJK In onze pappen vind je niets anders dan ontbijtgranen, zaden, fruit en pure chocolade. Dat betekent geen zout, geen toegevoegde suikers, geen smaakversterkers, geen smaakstoffen, geen conserveringsmiddelen.

 

Glutenvrij

Een groot deel van onze producten is gecertificeerd glutenvrij.

 

Glutenvrije Turtle producten worden geproduceerd met gegarandeerd glutenvrije haver. Concreet wordt haver in de hele productieketen van glutenbronnen geïsoleerd, van het veld tot verpakking in verzegelde zakken, om elk risico op kruisbesmetting uit te sluiten. Regelmatig worden analyses uitgevoerd om de zuiverheid van de haverkorrels en het niet overschrijden van toegestane glutengehalten te verifiëren.

 

Dankzij de hoge voedingswaarde van haver zijn Turtle producten een belangrijke aanvulling op een glutenvrij dieet. Gemaakt van hele zemelen en havermout, zijn glutenvrije schildpadpapjes een volledig natuurlijke bron van volle granen en vezels, zodat ze veilig kunnen worden geconsumeerd door mensen met overgevoeligheid voor het spijsverteringssysteem of coeliakie.​

MEER INFO: Ga naar www.afdiag.fr , de website van de French Gluten Intolerant Association (AFDIAG) of op www.sbc-asbl.be , de website van de Belgian Celiac Society (SBC) ).

 Contactgegevens
ilse
info@boerkoos.be

Klik hier om alle producten van Turtle in de webshop te bekijken


Turtle


< Terug naar het overzicht van onze producenten