Simone a soif!Agnès liet zich inspireren door een kruidenierster uit Corrèze en ontwikkelde zo een heerlijke mix van water, versgeperst fruit, groenten en planten. Maar welke naam geef je aan een 100% natuurlijke, overheerli­jke en suikerarme drank?

Toen Agnès haar buurvrouw Simone uitnodigde om haar uitvinding te komen proeven, kwam de naam spontaan naar boven. Simone, het omaatje dat stra­lend uit haar Citroën stapte, was volgens Agnès alles waar de nieuwe drank voor stond: genietend van het leven, zonder zorgen of franjes. Simone zette het glas dat Agnès haar gaf aan de lippen en nog voor Agnès haar kon vertellen wat ze precies proefde, vroeg Simone haar al om meer.

Simone werd geboren en Simone had dorst!

Net als vele andere projecten is Simone a Soif! ontstaan uit een frustratie. Hoe kon het in onze wereld, waarin alles al uitgevonden leek, nog steeds onmogelijk zijn om een 100% natuurlijk drankje te vinden dat bovendien heerlijk is en amper suiker bevat?

Je denkt waarschijnlijk: “maar er zijn er toch te veel om op te noemen?”:

  • mineraalwater: inderdaad 100% natuurlijk, maar met een laag fun-gehalte
  • vruchtensap: 100% natuurlijk, maar jammer genoeg nog steeds en vooral een suikerbom! (10 tot 14 g/ 100 ml)
  • light frisdranken: mnee, die zitten boordevol zoetstoffen.
  • bio-limonades: limonade is en blijft limonade = sugar baby

Toen Agnès in 2013 voor de verjaardag van haar dochter vruchteloos naar dit ideale drankje op zoek ging, was ze er het hart van in. Ze besliste dan maar de handen uit de mouwen te steken en het zelf te maken. De kinderen waren er weg van, hun ouders ook en zo begon Simone aan haar prachtige avontuur.

Ontdek de verrassende rabarber-lavendel en appel-geraniumdrankjes bij Boerkoos!

 

Locatie: Schaarbeek

Afstand tot de winkel: 83 km

 Contactgegevens
Boerkoos
info@boerkoos.be

Klik hier om alle producten van Simone a soif! in de webshop te bekijken


Simone a soif!

Simone a soif!

< Terug naar het overzicht van onze producenten