Brouwerij 't Verzet"Wij zijn small town boys met de ambitie in ons beroep te excelleren. We komen uit arbeiders- en middenklasse-gezinnen en zijn dus geen fils à papa. Een vermogen hebben we niet meegekregen van onze ouders, gelukkig wel iets veel belangrijker wat we niet kunnen verliezen: Beroepsfierheid.
Gewapend met onze skills en goesting banen we ons een weg door het Belgisch bierlandschap, waar we 'den hoop' niet willen vullen maar willen opvallen en een meerwaarde betekenen door origineel en uitdagend uit de hoek te komen.
Een van onze missies is de bierstijl van onze regio -Oud Bruin- terug glans te geven en op de wereldkaart te zetten. Want voor ons is dit de mooiste bierstijl die er bestaat."

Micro-Brouwerij 't Verzet uit Anzegem wordt gerund door Koen, Alex en Jens:

Koen trotseert graag het avontuur, maar waadt iets behoedzamer door het ondiepe water, zich bewust van de vele gevaren in de troebele poel van het ondernemerschap. Zijn aangeboren behendigheid helpt bij het doorworstelen van de gevaarlijke, vleesetende lianen der accijnzen. In het beginstadium van de Verzet-expeditie nam Koen het leeuwendeel van de brouwsels op zijn schouders. Hij sleutelt dagelijks aan de recepten van de bestaande bieren en werkt ideeën voor nieuwe bieren uit.

Mede dankzij het frequent dragen van een hoed, weet Koen het hoofd meestal koel te houden in lastige situaties en zo de mede-expeditieleden kalm te houden om samen snel tot een oplossing te komen.

Verder is Koen verantwoordelijk voor de planning, om de weg in het oerwoud van to-do’s niet kwijt te geraken. Hij probeert ervoor te zorgen dat dichtbegroeide stukken vlot gepasseerd kunnen worden en dat er af en toe halt kan worden gehouden bij open vlakten en drinkplaatsen, zonder dat de expeditie achterstand oploopt. 

Alex herkent u meteen doordat hij tussen St. Joris en St. Michiel steevast voor elke gelegenheid een korte broek draagt. Een onderstreping van zijn afkeer van protocol en uniformiteit. Alles wat zijn pad kruist in het dagelijkse leven past Alex toe op de brouwerij. Deze reflectie van grenzeloze creativiteit uit zich in gevatte brouwselnamen, coole events en originele recepten. Alex is daarnaast de Claudia Cijfer van de brouwerij.

Gewapend met slechts een machete en wilskracht, hakt hij zich een weg door de financiële bush waar ons bedrijf dagelijks doorheen moet. Anders dan zijn favoriete hoofddeksel zou doen vermoeden, gooit Alex er weinig met zijn pet naar. Hij streeft naar doordachte en weloverwogen acties zonder zijn onverzadigbare drang naar avontuur uit het oog te verliezen. Verder organiseert onze ranger ook graag expedities, om te onderzoeken of de route naar een sterk product niet efficiënter kan, zonder te moeten inboeten aan kwaliteit.

De taak van Jens bestaat erin de paden naar bestaande drinkplaatsen te onderhouden en onbekend terrein te verkennen en te koloniseren. Met een fenomenale behendigheid weet Jens met zijn verbale kwaliteiten klanten te overtuigen mee te stappen in ons verhaal. De passie voor het product deelt Jens met de andere expeditieleden. Hij volbrengt zijn taak met toewijding en flexibiliteit. Een bijkomend talent van onze ‘voyageur’ is dat hij gevoelsmatig koers kan blijven houden wanneer de nacht valt. Sterker nog, het is alsof hij pas echt tot leven komt wanneer de zon al lang onder is. 

Niet alleen is hij graag omringd door het beschermende metaal van klassieke vervoersmiddelen tijdens zijn tochten, hij zoekt ook vrijwillig het geluid van zware metalen op tijdens zijn vrije tijd. Hij heeft ook het talent om zelf niet onaardige metaalgeluiden te produceren en zo de stress die hij op zijn tocht ervaart van zich af te spelen.

Santé!


Locatie: Anzegem

Afstand tot de winkel: 17 kmContactgegevens
Boerkoos
info@boerkoos.be

Klik hier om alle producten van Brouwerij 't Verzet in de webshop te bekijken


Brouwerij 't Verzet


< Terug naar het overzicht van onze producenten