Razzle"Razzle is een nieuw soort drank. 100% natuurlijke verfrissing, 0% toegevoegde suikers. razzle is gewoon goed, geen troep, geen compromis! En oh ja, het is 100% gemaakt in België! Dus drink anders, drink Razzle!"

De drankjes zijn een unieke combinatie van een zeer milde, toegankelijke kombucha gemengd met biologische fruitsappen en kruiden. 

Het verhaal van Razzle (dazzle).

Oorspronkelijk was 'Razzle Dazzle' een Britse camouflagetechniek die in WO1 werd gebruikt om de vijand te verwarren over de grootte en de afstand van hun schepen. Razzle, het bedrijf, wil u ook 'verblinden' met een ander soort drankjes.

" Wij geloven dat het maken van drankjes geen oefening is in het mengen van smaak en gezondheid. We willen een drankje maken zonder compromissen, met een geweldige smaak en een minimale voetafdruk. Klinkt dat goed? 
Hier is waarom we anders willen zijn. 

* We willen mensen verbazen met verbazingwekkende creativiteit en smaken. Wij geloven in praten, plezier maken en creatief zijn. 
* Onze drankjes zijn niet vergeven van suiker en hebben geen andere conserveringsmiddelen. Wij brengen u de beste producten die we kunnen maken, en zijn transparant over wat we doen en vertellen.
* We hebben niet de middelen van grote of andere grote bedrijven, dus we moeten slim en innovatief zijn om razzle te laten groeien. We willen stap voor stap te werk gaan, en dingen anders doen, terwijl nog steeds genieten van onszelf en trouw blijven aan ons verhaal!"

 

Locatie: Sint-Denijs-Westrem

Afstand tot de winkel: 28 kmContactgegevens
Boerkoos
info@boerkoos.be

Klik hier om alle producten van Razzle in de webshop te bekijken


Razzle

Razzle

Enkele producten


< Terug naar het overzicht van onze producenten