(No) Ghost in a bottleHet verhaal van Ludwig:

"Alles begon toen mijn grootmoeder me als jongeman al eens een slok liet nemen van haar glas wijn. Ze vertelde me dat ik de wijn 10 seconden lang in mijn mond moest houden en dan mocht doorslikken. Als ik de wijn na 10 seconden nog proefde, was het een goede wijn. Mijn grootmoeder importeerde zelf wijn uit het buitenland en bottelde sherry. De smaken van die tijd hebben me nooit losgelaten. 

Op mijn 18 jaar begon ik samen met mijn toenmalige buurman bessen te plukken om wijn te maken op basis van fruit. Dat was geen groot succes, maar deze experimenten hebben me wel op ideeën gebracht voor de toekomst.

Toen ik 27 jaar oud was, heb ik een boerderij gekocht en een kleine wijngaard aangeplant van 300 stokken. Al snel werd het 1 hectare. Daarnaast had ik ook een escargotkwekerij. Die escargots waren gerenommeerd en kwamen zelfs bij tweesterrenrestaurants op de borden terecht.

Nadien ben ik enkele jaren actief geweest in de wijnwereld en ben ik nog in verschillende andere sectoren actief geweest zoals de wereld van het slaapcomfort, veiligheidsmaterialen, schoenen, etc., maar steeds vanuit mijn functie als verkoper.

In 2015 besliste ik mijn carrière volledig om te gooien en heb ik mijn eigen zaak, Ghost in a Bottle, gelanceerd. Ondertussen maak ik zowel alcoholische als niet-alcoholische dranken. Ik blijf ook nog altijd graag experimenteren met nieuwe smaken zowel voor de creatie van nieuwe dranken als voor gerechten in de keuken." 

Ghost in a Bottle lanceerde het No Ghost-gamma - synoniem voor geen alcohol - begin november 2018 en was daarmee de allereerste Belgische speler met een niet-alcoholische spirit. Deze spirits zijn veel meer dan een alcoholvrije imitatie van alcohol. Ze hebben een verbazingwekkende complexiteit en een sterke eigen identiteit door het destillatie van kruiden. Je kan deze puur drinken, on the rocks, of in combinatie met bijvoorbeeld tonic.

Naast deze spirits vind je bij Boerkoos ook Ambr (kurkuma en gember), Féliz (alcoholvrije roséwijn) en 2 soorten rum (met alcohol).

Santé!

 

Locatie: Hoeilaart

Afstand tot de winkel: 98 km

 

 Contactgegevens
Boerkoos
info@boerkoos.be

Klik hier om alle producten van (No) Ghost in a bottle in de webshop te bekijken


(No) Ghost in a bottle

(No) Ghost in a bottle

< Terug naar het overzicht van onze producenten