Ossa DrinksOSSA is het project van de jonge Limburgse ondernemer Pierre Indekeu, die samen met een vriend/arts een gezond alternatief wilde voor de te gesuikerde en calorierijke energiedrankjes op de markt.

Guayusa, wonderplant

Pierres “ei van Columbus” werd de  Guayusa-plant,  afkomstig uit het Ecuadoraanse Amazone-regenwoud. De bladeren van deze plant zijn rijk aan antioxidanten en bevatten een hoog gehalte aan natuurlijke cafeïne die, in synergie met het aminozuur L-theanine, het lichaam energie geeft. In tegenstelling tot bv. de cafeïne uit de koffieboon wordt het zenuwstelsel ontspannen. Zo levert OSSA jou gebalanceerde en aanhoudende energie, zonder nervositeit of speling.

Natuurlijk en transparant

In tegenstelling tot de meeste energiedranken is het ingrediëntenlijstje van Ossa 100 % natuurlijk en transparant. Er wordt alleen met natuurlijke en  biologische ingrediënten gewerkt en het drankje bevat geen kunstmatige smaakstoffen of toevoegingen.
Dat maakt OSSA tot een verfrissende, licht koolzuurhoudende en gezonde, want zeer laag in caloriën ‘ice-tea’ (amper 16 kcal per 100 ml, terwijl je bij een ander energiedrankje al gauw aan 40 kcal per 100 ml zit).
Tot slot werkt OSSA enkel met 100% recyclebare verpakkingen. 

Bij Boerkoos tref je twee OSSA-smaakjes aan: gember/citroen en blauwbes/kaneel.

Locatie: Zoutleeuw

Afstand tot de winkel: 119 km

 Contactgegevens
Boerkoos
info@boerkoos.be

Klik hier om alle producten van Ossa Drinks in de webshop te bekijken


Ossa Drinks

Ossa Drinks

Enkele producten


< Terug naar het overzicht van onze producenten