Hallo KroketHallo Kroket
Horebeke – Afstand tot de winkel 9,5 km

Sommige producten uit onze regio zijn zo lekker dat ze een groter publiek verdienen. Da’s wat Boerkoos voor ogen heeft; u onze lokale pareltjes laten ontdekken.
En we zijn daarvoor deze keer alweer in Horebeke. Bij Jonas en Silke van Hallo Kroket.

Van familiekok tot Gault Millau
Jonas volgde een koksopleiding en kwam in de horeca terecht. Zijn specialiteit: kroketjes.
Samen met Silke maakte hij dan eens garnaalkroketjes voor de nieuwsgierige familieleden en die konden hun smaakpapillen niet geloven.
Almaar meer vraag kwam er naar die heerlijke kroketten. Tot beslist werd een heuse kroketjeszaak uit de grond te stampen.

Ondertussen zijn er een tiental soorten op te markt. Aan originaliteit geen gebrek: mossel/curry-kroket, kreeftkroket, zwezerik/truffelkroket, beenhamkroket, … en nog veel meer.
Elke smaak wordt ook bereid met lokale ingrediënten zoals Enamekaas, lokale hoeveboter, Adriaen brouwerbier, ... Op gebied van streekproducten kan je Jonas gerust een wandelende encyclopedie noemen.

De kroketjes van Jonas en Silke verdienen echt alle lof. Ze zitten barstensvol smaak, zijn smeuïg, stevig gepaneerd en bakken zonder problemen af.
Noem dit gerust restaurantkwaliteit. Meer zelfs, door Jonas' beenhamkroket mocht alvast één restaurant intussen een plaatsje verdienen in de Gault Millaut. Ook van de mossel/curry-kroket waren de recensenten aardig onder de indruk. 

Jonge ondernemers uit onze streek, met originele en (h)eerlijke klasseproducten. Die horen thuis aan elke feesttafel.Contactgegevens
Boerkoos
info@boerkoos.be

Klik hier om alle producten van Hallo Kroket in de webshop te bekijken


Hallo Kroket

Hallo Kroket

Enkele producten


< Terug naar het overzicht van onze producenten