TROGDag in dag uit bakt een gepassioneerd team van vakbekwame meester-bakkers onder leiding van Hendrik Durnez uw overheerlijk ambachtelijk biologisch brood. Het was Hendrik's jongensdroom om brood te bakken zoals zijn grootvader dat destijds deed; met pure grondstoffen, allen van biologische origine, zonder broodverbeteraars noch andere artificiële preparaten, met respect voor het pure bakkersambacht gekoppeld aan een stevige dosis bezieling. 

DE VIER PIJLERS VAN BIO BAKKERIJ DE TROG

 

Grondstoffen5

Biologische Grondstoffen

Onze aarde biedt de meest pure en voedzame ingrediënten. Bij Bio Bakkerij de Trog zien we het daarom als onze plicht om enkel de beste, biologische grondstoffen te selecteren en ze in hun meest originele en eerlijke vorm te verwerken tot heerlijk brood.

Hendrik, onze gepassioneerde meester bakker selecteert zorgvuldig de biologische grondstoffen en brengt ze voorts onder in een uniek ambachtelijk productieproces. Zo bereiden we onze broden bijna uitsluitend op met steen gemalen meel. Op die manier wordt de ganse tarwekorrel, inclusief kiem en vitamine E, vermalen op traag draaiende molenstenen, wat verhitting voorkomt. Hierdoor bieden onze broden dan ook een natuurlijke bron van koolhydraten, eiwitten, vitaminen, mineralen, spore elementen en essentiële vetzuren. Kortom, al het broodnodige!

Lees hier meer over bio!

De Factor Tijd

Onze enige verbeteraar… is tijd.

In onze ateliers respecteren we steevast de broodnodige rust en rijs tijden van het deeg en het bijhorend natuurlijk gistingsproces. Sommige broden kennen een proces van wel meer dan 24 uur! Dit zorgt er niet enkel voor dat het brood langer bewaart, maar ook krijgen hierdoor alle aroma’s ruimschoots de tijd om zich te ontwikkelen wat resulteert in heerlijk smakend ambachtelijk brood.

 

Factor TijdContactgegevens
ilse
info@boerkoos.be

Klik hier om alle producten van TROG in de webshop te bekijken


TROG

Enkele producten


< Terug naar het overzicht van onze producenten