Nona JuneNONA creëert premium alcoholvrije Spirits als alternatief voor de klassieke Gin en Spritz cocktail. Geproduceerd in België en gedistilleerd van kwalitatieve, natuurlijke ingrediënten.

 

"Ik ben Charlotte, gepassioneerd door natuur en productinnovatie. Als kind maakte ik graag mijn eigen drankjes van kruiden die ik terugvond in de charmante velden van de Bourgoyen-Ossemeersen, een natuurreservaat in de buurt van Gent. Later groeide mijn liefde voor natuur en interesse in voedingstechnologie uit tot een diploma in Bio-ingenieurswetenschappen in 2017.

Op een midzomeravond tijdens een afterwork drink met enkele vrienden, zocht ik naar een alcoholvrij alternatief voor één van mijn favoriete cocktails. Het enige wat de barman mij kon aanbieden was een veel te zoet drankje. Op dat moment ben ik beginnen experimenteren met verschillende kruiden en botanicals en was NONA June geboren.

Mijn living werd al snel mijn laboratorium. Plots stond de kamer vol met verschillende testmonsters en etiketten… Allemaal met één doel voor ogen : de creatie van het perfecte recept voor een non-alcoholische gin.”

 

Locatie: Wondelgem, Gent

Afstand tot de winkel: 36 kmContactgegevens
Boerkoos
info@boerkoos.be

Klik hier om alle producten van Nona June in de webshop te bekijken


Nona June

Nona June

< Terug naar het overzicht van onze producenten