terra fermentaDe magie van fermentatie 

 

We love fermentation! We zijn echt gefascineerd door het wonderbaarlijke werk van bacteriën en andere microben, en hoe ze groenten kunnen transformeren in iets helemaal anders: ze creëren verrukkelijke smaken en gefermenteerde groenten bevatten meer voedingsstoffen dankzij het werk van bacteriën.

ij bent de manager van je gezondheid

 

TERRA FERMENTA is geboren uit de overtuiging dat onze gezondheid floreert wanneer we ons lichaam voeden met pure voeding, waarin we de wijsheid van onze voorouders terugvinden. 

 

Simpel gezegd, vermijd artificiële voeding die je overgrootmoeder niet zou herkennen ????

Ons lichaam is een holistisch systeem: alle onderdelen werken samen en we voelen ons goed wanneer alles in balans is. Onze darmbacteriën spelen een grote rol in het bewaren van dat evenwicht, maar ze hebben ons nodig om in goede conditie te blijven. 

En wij hebben hen ook echt nodig, bijvoorbeeld voor een sterk immuunsysteem en een goede vertering.

Gefermenteerde groenten zijn een krachtige manier om je lichaam en je darmflora te voeden en te ondersteunen. 

Je lichaam en je darmbacteriën hebben eigenlijk maar één doel: zorgen dat jij gezond bent en blijft, zodat je je kan ontplooien, genieten van het leven en de dingen doen die voor jou belangrijk zijn.

Met TERRA FERMENTA willen we in feite hetzelfde ???? En we willen ons steentje hiertoe bijdragen met voeding die súper lekker is!Contactgegevens
bart van boven
info@boerkoos.be

Klik hier om alle producten van terra fermenta in de webshop te bekijken


terra fermenta


< Terug naar het overzicht van onze producenten