frOUIBegonnen in de eigen familie-boomgaard

Jeffrey en Laurent uit Watermaal-Bosvoorde zijn altijd op zoek geweest naar een fruitige verfrissing die geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen en die bovenop goed is voor de gezondheid! Bezorgd om het welzijn van hun geliefden, gepassioneerd door koken en vooral moe van de ultraverwerkte en te gezoete industriële drankjes, besloten ze frOUI op te richten.

Jeffrey en Laurent besteedden hun tijd aan het mengen en combineren van planten en vruchten uit de familieboomgaard.
Daar werden de eerste recepten ontwikkeld. Nog één ding te doen: hun uitvinding delen…

En al snel begon het avontuur!

Uniek en 100% natuurlijk

FrOui is geen vruchtensap of frisdrank, maar een subtiele mengeling van gedroogd fruit en kruideninfusie met fruitsap.
De drankjes zijn een unieke 100% natuurlijke infusie van fruit, planten en water, die 3 tot 6 keer minder suiker bevat dan soortgelijke drankjes. Na veel testen slaagden ze er uiteindelijk in om een kwaliteitsproduct te maken met een unieke smaak. Een biologische, suikerarme drank die zowel kinderen als volwassenen lekker vinden. 

Het sap zorgt voor textuur en toniciteit, de infusie zorgt voor verfijnde smaken, terwijl het suikergehalte aanzienlijk is verlaagd. Gekoeld zijn de drankjes van FrOui heerlijk verfrissend, maar ook ongekoeld smaken ze superlekker.

FrOui bevat geen kleurstoffen, bewaarmiddelen, zoetstoffen of andere toevoegingen. 

Meester in duurzaamheid

Een brikje of flesje frOUI bevat enkel bio-ingrediënten, die bovendien van lokale oorsprong zijn. Voor buitenlandse ingrediënten werken Jeffrey en Laurent enkel met fairtrade producten.
Ook de verpakkingen zijn volledig recycleerbaar.
Een brikje meegeven met de kindjes tijdens de speeltijd is eerlijke, gezonde en verfrissende vitamientjesbom. 


Bij Boerkoos vindt u twee smaken:

Perzik: een infusie van onder andere perzik en passiebloem. Deze smaak is een klassieker geworden voor frOuiteurs! Laat je verfrissen door de heerlijke en delicate perziksmaak.

Citroen: een limonade met citroen, munt en gember. Deze limonade zal alle citroenfans kunnen bekoren! De toets van gember en munt geeft een frisse toets, met een perfect uitgebalanceerde zuurgraad. 

 

Herkomst: Watermaal-Bosvoorde (Brussel)Contactgegevens
Boerkoos
info@boerkoos.be

Klik hier om alle producten van frOUI in de webshop te bekijken


frOUI

frOUI

Enkele producten


< Terug naar het overzicht van onze producenten