Thrive Sports Recovery BeerGaan Victor Campenaerts, Philippe Gilbert en co na een rit een Thrive drinken? Dat zit er dik in. Het jonge Gentse ‘recuperatiebier’, enig in zijn soort, gaat een opvallende partnership aan met de Lotto WorldTour-ploeg.

Thrive is een alcoholvrije IPA. Zo zijn er wel meer. Maar per flesje of blikje van 33cl Thrive krijg je ook tien gram proteïnen en de nodige koolhydraten binnen, wat het ideaal maakt voor na het sporten. Zo draagt het namelijk bij aan het fysieke herstel van de sporter.

Bedenker Laurens D’Hoore stelde het recept samen met hulp van de KU Leuven en het VIB. Het is een alcoholvrije IPA die smaakt naar bier, en met een schuimkraag.
Laurens is zelf een fanatiek sporter en nagenieten met een frisse pint is waar vele sporters na de inspanning zin in hebben, maar voor de recuperatie van het lichaam en de spieren is het verre van ideaal. Daar komt nu dus verandering in. De aangename smaak van een perfect alcoholvrij biertje, gecombineerd met alle kenmerken van een professionele sportdrank.

De wielrenners van Lotto Soudal zijn fan. Het werd eerst goedgekeurd door zowel de wielrenners als hun sportdiëtisten en coaches.

D’Hoore reageert enthousiast: “We zijn heel trots dat Lotto Soudal een partnership wil aangaan met een jonge start-up als de onze. Op de teamstage in Altea in Spanje waren de flesjes en blikjes Thrive al heel populair.”

Herkomst: uit GentContactgegevens
Boerkoos
info@boerkoos.be
https://thrivebeer.com/

Klik hier om alle producten van Thrive Sports Recovery Beer in de webshop te bekijken


Thrive Sports Recovery Beer

Thrive Sports Recovery Beer

< Terug naar het overzicht van onze producenten